Translate

19 Nisan 2014 Cumartesi

Mersin Fabrika Temizliği

Mersin Fıratlar Temizlik
Mersin Fıratlar Temizlik
Mersin Fabrika Temizliği

Fabrika temizliği faaliyet sektörünüze göre değişiklik gösterebilmektedir. Gıda üretimi yapılan fabrika ve imalathanelerde endüstriyel kimyasal kullanılamadığı gibi temizlik türüne göre temizlik uygulamaları da değişiklik gösterebilmektedir. Fabrika temizlik şirketi olarak verdiğimiz hizmet detayları şöyledir: Camların silinmesi, duvarların silinmesi, mobilyaların tozunun alınması, çöplerin toplanması, lavabo ve wc lerin temizlikleri, merdiven ve asansör temizliği, zemin temizliği.
Fabrika temizlik hizmetimiz: Günlük, haftalık, aylık periyotlarla olduğu gibi bir defaya mahsus da olmaktadır.
Fıratlar temizlik şirketi size her koşulda hizmet vermeye hazırdır. İnşaat sonrası, tadilat sonrası, eşyalı veya boş tüm meskenler için size uygun çözümler mevcuttur. Evlere, iş yerlerine, dairelere, binalara, fabrikalara, ofislere, restoranlara, yemekhanelere, sağlık işletmelerine, dershanelere, otellere, üretim alanı veya depolara her zaman her yere aynı titizlikle hizmet veriyoruz.
Fabrika temizliği konusunda ihtiyacınız olan temizlik personelinin temini konusunda bize ulaşabilir, bordro lama hizmetimizi talep edebilirsiniz...



Mersin Fıratlar Temizlik
Mersin Fıratlar Temizlik

yönetim

yönetim